Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων
Custom Εφαρμογές

Custom Εφαρμογές

Custom εφαρμογές στην Enter GWD αντικατοπτρίζει απόλυτα τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε συνεργάτες με άρτια γνώση σε Java, C++, C#, Python, ReactJS, VueJS, Ruby,  PhP, Laravel, Javascript, ASP.NET και Go Lang. Ακούμε τις ανάγκες σας και βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η σωστή σχεδίαση της τεχνικής ανάλυσης ειναι το μυστικό μιας επιτυχημένης εφαρμογής. Διαθέτουμε ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα υποστήριξης ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Στοιχεία για Custom Εφαρμογές

Ανάπτυξη Εφαρμογών στην Enter GWD

Παράδειγμα custom εφαρμογής: Ένα εστιατόριο που εξυπηρετεί και εξωτερικούς πελάτες έχει βρεθεί στην ανάγκη μιας εφαρμογής που να οργανώνει τις παραγγελίες με σειρά, να τις προβάλλει και να τις μοιράζει στους αντίστοιχους διανομείς. Μέσα από μια τέτοια εφαρμογή μπορεί ο εστιάτορας -  επιχειρηματίας να γλυτώσει πολύ χρόνο, χρήμα και να μαζεύει στατιστικά για τους διανομείς και τους χρόνους παράδοσης. Με τη χρήση μιας τέτοιας εφαρμογής γίνεται εύκολη η έκδοση της ημερήσιας μίσθοδοσίας.

entergwd@root:~/Ανάπτυξη εφαρμογών

Καλώς ήρθατε στην Enter-GWD
entergwd@root:~$

Σχεδίαση & Custom Εφαρμογές

Αν έχεις StartUp επιχείρηση και θες μια ομάδα να σε στηρίξει στα πρώτα σου βήματα, η Enter GWD διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας και είναι διατεθειμένη να σε κατευθύνει και να σου δώσει τη σωστή ώθηση. Γλιτώστε χρόνο και χρήμα αυτοματοποιώντας διάφορες εργασίες στην επιχείρηση σας όπως τιμολόγηση, διαχείρηση παραγγελιών, task management, διαχείρηση αποθήκης.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική σου custom εφαρμογή, όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι, με απόλυτη εχεμύθεια χωρίς να απαιτούμε κανένα απολύτως πνευματικό δικαίωμα από την εφαρμογή.