Κατασκευή ιστοσελίδας

Antique Center

Το παλαιοπωλείο Antique Center βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Σταδίου 27. Με επαγγελματισμό και φροντίδα, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στο παλαιοπωλείο αναλαμβάνει την αγορά, την πώληση και τη συντήρηση παλαιών αντικειμένων.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας ή να πουλήσετε τα παλαιά σας αντικείμενα – αντίκες, το παλαιοπωλείο μας μπορεί να βοηθήσει. Αγοράζουμε αντίκες, παλαιά αντικείμενα, πίνακες, πορσελάνες, παλαιά έπιπλα, κρύσταλλα, στρατιωτικά είδη (σπαθιά, παράσημα, στολές), είδη λαϊκής τέχνης, κομπολόγια, κεντήματα, ασημένια σκεύη, νομίσματα, χρυσά και ασημένια κοσμήματα κ.α.
Αγοράζουμε τοις μετρητοίς και αυθημερόν τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε.

Το παλαιοπωλείο μας αναλαμβάνει εύκολα και γρήγορα την αγορά ή εκτίμηση των αντικειμένων σας με μια επίσκεψη στο χώρο σας ή στον δικό μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει προσφορά, αντίστοιχη με την αξία και την κατάσταση του κάθε αντικειμένου.

Χαρακτηριστικά Έργα

Πλατφόρμα: WordPress
Τύπος έργου: Κατασκευή ιστοσελίδας
Πρώτο στη λέξη κλειδι: Παλαιοπωλείο

Εργαλεία - Πρόσθετα

Yoast SEO
Μοιραστείτε αυτό το έργο με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
κατασκευή ιστοσελίδων

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Περισσότερα..