Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Easy Grass

Η easygrass είναι από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής, του εξοπλισμού & της συντήρησης αθλητικών χώρων σε όλη την Ελλάδα, από το 1988. Η εξειδίκευση μας στην τοποθέτηση & επίστρωση συνθετικού χλοοτάπητα, έχει καταφέρει να επιστρώσει πάνω από 1500 γήπεδα, ιδιωτικά και δημόσια, σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας όλη την γκάμα των εφαρμογών σε υπαίθριους ή κλειστούς χώρους άθλησης όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, μίνι ποδοσφαίρου, γήπεδα τέννις, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου, παιδότοπους,αλλά και επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα σε κήπους, σε προαύλιους χώρους σπιτιών, επιχειρήσεων κλπ. Η καινοτομία, η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία, η πιστοποίηση των προϊόντων & υπηρεσιών είναι η δίκη μας εγγύηση για τις δίκες σας αθλητικές & γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Η ανοδική πορεία της easygrass στον τομέα της αντικατάστασης & τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα, σε μια σειρά γηπέδων, οδήγησε στην δημιουργία ενός μόνιμου αποθέματος μεταχειρισμένου συνθετικού χλοοτάπητα. Έτσι η easygrass είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα αντικατάστασης του φθαρμένου σας χλοοτάπητα με καλής ποιότητας μεταχειρισμένο χλοοτάπητα.

Χαρακτηριστικά Έργου

Έργο: Κατασκευή ιστοσελίδας
Πλατφόρμα: WordPress
Πρώτη σελίδα με τη λέξη κλειδί: Συνθετικοί χλοοτάπητες Γηπέδων

Εργαλεία - Πρόσθετα

Yoast SEO
Μοιραστείτε αυτό το έργο με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 400 80 28.