Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Ευάγγελος Δαγκαλάκης

  • Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Σπούδασε στην Οδοντιατρική και στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε τα πτυχία Οδοντιάτρου και Ιατρού.
  • Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, Αμερικής LOYOLA και ILLINOIS στο Σικάγο από τα οποία απέκτησε την ειδικότητα του Ορθοδοντικού και τον τίτλο Master of Science.
  • Έλαβε ακόμη τους τίτλους του Διδάκτορος της Οδοντιατρικής Σχολής καθώς και του Υφηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Δίδαξε στο Τμήμα Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από τις βαθμίδες του Επιμελητή, Υφηγητή, Εντεταλμένου Υφηγητή και Επίκουρου Καθηγητή.
  • Υπήρξε για πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδας.Είναι μέλος επιστημονικών οργανώσεων όπως της American Association of Orthodontists, European Orthodontic Society, World Federation of Orthodontists, Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος, Περιοδοντολογικής Εταιρείας Ελλάδος, Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής.

Χαρακτηριστικά Έργου

Έργο: Κατασκευή ιστοσελίδας
Πλατφόρμα: WordPress
Πρώτη σελίδα με τη λέξη κλειδί: Ορθοδοντικός

Εργαλεία - Πρόσθετα

Yoast SEO
Custom Post Type for Portfolio
Μοιραστείτε αυτό το έργο με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 400 80 28.