Τι είναι το OREACT

Τι είναι το OREACT

Στο άρθρο θα δούμε τι είναι το OREACT, πως μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση των παραγγελιών. Το OREACT ή αλλιώς Order React είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή (Web based) που συνδέεται με ηλεκτρονικά καταστήματα βασισμένα στο WordPress με WooCommerce. Είναι ιδανικό εργαλείο για τους πελάτες που επιθυμούν την έγκαιρη και άμεση λήψη των παραγγελιών. Η διαχείριση πολλαπλών καταστημάτων γίνεται πολύ έυκολη μέσα από ένα πολύ απλό και ευέλικτο περιβάλλον.

Μελλοντικά θα υποστηρίζει και άλλες πλατφόρμες όπως OpenCart, PrestaShop κλπ.

Τι κάνει το OREACT;

Το OREACT είναι βασισμένο στις ακόλουθες τεχνολογίες:

  1. Client: React js + Redux js
  2. Backend: Node js + Express js + MySQL

Αυτό το καθιστά ένα γρήγορο και αξιόπιστο εργαλείο, που έχει ένα πολύ σημαντικό σκοπό, να ενημερώσει άμεσα και γρήγορα για τις νέες παραγγελίες, που εκτελούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. H ηχητική ειδοποίηση εξασφαλίζει την άμεση ανάγνωση των παραγγελιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα παράθυρο ανοιχτό στον περιηγητή – browser.

H ηχητική ειδοποίηση μπαίνει και στο αθόρυβο – mute.

Τι χρειάζεται το OREACT  για να δουλέψει;

Το μόνο που θα χρειαστεί για την εγκατάστασή του είναι ένα κλειδί – key από το WooCommerce, οδηγίες θα βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
Δεν χρειάζεται κανένα πρόσθετο – plugin ούτε χρειάζονται παραμετροποιήσεις στο θέμα – theme.

Τι είναι το OREACT 1

 

Πως συνδέεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το OREACT;

Είναι πραγματικά πολύ εύκολη η διασύνδεση με το OREACT. Σε μόλις 5΄θα έχει ολοκληρωθεί η διασύνδεση. Ας δούμε όλα τα βήματα αναλυτικά.

Βήμα 1: Μπαίνετε στο σύνδεσμο – link που σας έχει δώσει το σύστημα ή ο κεντρικός διαχειριστής. Συνήθως έχει αυτήν τη δομή : app.oreact.eu/admin/…..
και στην οθόνη που θα σας εμφανιστεί βάζετε το εξαψήφιο συνθηματικό –  pin που έχετε λάβει.

Τι είναι το OREACT 2

Σε μελλοντικό update το εξαψήφιο θα υπάρχει η δυνατότητα να το παίρνετε με ταυτότητα δύο παραγόντων – 2FA.

Βήμα 2: Στην οθόνη που θα εμφανιστεί, αν είναι η πρώτη φορά, κάνετε είσοδο. Τότε θα εμφανιστεί το μήνυμα “Δεν υπάρχουν πελάτες” (βλ. εικόνα 1). Πατήστε το κουμπί “+Προσθήκη” και θα σας εμφανιστεί μια φόρμα που θα σας ζητά μερικά στοιχεία για τη διασύνδεση (βλ. εικόνα 2).

εικόνα 1
εικόνα 1
εικόνα 2
εικόνα 2

Βήμα 3: Στη φόρμα (βλ. εικόνα 2) συμπληρώνουμε όλα τα πεδία, Προσοχή προς το παρών στη ζώνη ώρας πρέπει να επιλέξετε την τιμή UTC, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν θα γίνεται σωστά ο συγχρονισμός με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Στο URL βάζετε το κεντρικό link π.χ.: https://www.enter-gwd.gr. Στο email που θα επιλέξετε να βάλετε θα πάει αυτοματοποιημένο μήνυμα με το τελικό σημείο και το συνθηματικό – Pin για σύνδεση. Τα url έχουν διαφορετική δομή από τον admin και μοιάζουν κάπως έτσι: https://app.oreact.eu/customer/0000000. 

Μετά συμπληρώνετε το δημόσιο κλειδί και κρυφό κλειδί. Αν έχετε παλιά έκδοση του WooCommerce, για την ακρίβεια πίσω από την έκδοση 3.0.0, το OREACT υποστηρίζει και παλαιότερες εκδόσεις για το REST API. Σε περίπτωση που έχετε την τελευταία έκδοση του WooCommerce η V3 σας καλύπτει.

Η επόμενη κίνηση είναι το πακέτο που θα επιλέξετε για το κατάστημα που θα κάνετε τη διασύνδεση. Αυτή η επιλογή εξαρτάται από εσάς και τη συμφωνία έχετε κάνει με το κατάστημα. Σε όλες τις περιπτώσεις πριν λήξη του πακέτου θα πάει ένα αυτοματοποιημένο email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δώσει παραπάνω. Προσοχή η επιλογή  με τα πακέτα μπορεί να αλλάξει μετά την λήξη του πακέτου.

Βήμα 4:  Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Τεστ σύνδεσης” και αν εμφανιστεί το μήνυμα “Η σύνδεση με το κατάστημα ήταν επιτυχής” τότε πατήστε το κουμπί “Δημιουργία”. Θα σας γυρίσει στην αρχική οθόνη και θα εμφανίσει πάνω δεξιά το μήνυμα ότι “το κατάστημα έχει δημιουργηθεί και ότι έχει πάει το email στον πελάτη με τα στοιχεία σύνδεσης”.

Αυτό ήταν, η διασύνδεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Πάμε να δούμε πως το κατάστημα θα λαμβάνει τις νέες παραγγελίες.

Στο email που δηλώσατε κατά τη διασύνδεση θα έχετε λάβει ένα μήνυμα που σας δίνει ένα url και ένα συνθηματικό – Pin.

Τι είναι το OREACT 3

Αν έχουν γίνει παραγγελίες θα σας τις φέρει σα μη αναγνωσμένες. Πατήστε το ματάκι και μετά πίσω.

Αν δεν υπάρχουν παραγγελίες θα σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα.
Τι είναι το OREACT 4

Τώρα δοκιμάστε να κάνετε μια παραγγελιά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνατε τη διασύνδεση. Αν όλα πάνε καλά, στην καρτέλα που έχετε ανοιχτή την εφαρμογή θα εμφανιστεί ένα πτυσσόμενο παράθυρο διαλόγου συνοδευόμενο με μια ηχητική ειδοποιήσει και ένα κόκκινο πλαίσιο. Σαν την εικόνα παρακάτω.

Η ηχητική ειδοποίηση ξεκινά μετά από 35 δευτερόλεπτα αφού εμφανιστεί το πτυσσόμενο μήνυμα. Αν δεν πατήσετε το κουμπί “Προβολή” εντός των 35 δευτερολέπτων ξεκινάει να κουδουνίζει όπως λένε και στο χωριό μου.

Τι είναι το OREACT 5

 

Πατώντας το κουμπί “προβολή” θα σας μεταφέρει στην αντιστοίχηση παραγγελιά. Μπορείτε να την εκτυπώσετε. Σε περίπτωση που μείνετε σε αυτή την οθόνη η ειδοποίηση θα δουλεύει κανονικά και θα σας μεταφέρει στην επόμενη παραγγελία.

Τι είναι το OREACT 6

 

Αυτό ήταν! Αν έχετε απορίες ή ειδικές απαιτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να ακούσουμε την άποψη σας και να αναλύσουμε τις ανάγκες σας.

Συχνές ερωτήσεις:

Έχω προσαρμοσμένα πεδία στη σελίδα ταμείου, θα τα εμφανίζει το OREACT;
-Σε δοκιμές που κάναμε όλα τα προσαρμοσμένα πεδία τα εμφανίζει κανονικά. Εδώ θα βρείτε πως να εμφανίσετε προσαρμοσμένα πεδία στο ταμείο σας.

Μπορώ να απενεργοποιήσω την ηχητική ειδοποιήσει;
-Ναι.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία του OREACT;
-Ακόμα είναι δωρεάν για όλους, άλλα σκεφτόμαστε ένα μοντέλο τιμολόγησης με ένα πολύ μικρό μηνιαίο αντίτιμο της τάξης των λίγων ευρώ.

Το OREACT μπορεί να προσαρμοστεί σε ειδικές απαιτήσεις;
Η βασική λειτουργία του OREACT είναι να φέρει άμεσα και αξιόπιστα τις νέες παραγγελίες στην οθόνη σας. Ο σχεδιασμός και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε μας επιτρέπουν να το φέρουμε στα μέτρα της εκάστοτε ανάγκης πάντα με το αντίστοιχο κόστος.

Τα ηλεκτρονικά email από το WooCommerce θα συνεχίσουν οι πελάτες να τα λαμβάνουν;
Ναι, δεν επηρεάζεται καμιά από τις βασικές λειτουργίες του WordPress ή του WooCommerce.

 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις το OREACT επικοινώνησε μαζί μας εδώ.


Ανάπτυξη εφαρμογής: Γιώργος Κανελλόπουλος
Σχεδιασμος UI/UX: Enter GWD

5/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας. Είναι δωρεάν!

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις μπορείς να κάνεις απεγγραφή.
Μάθε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου.

Διαβάστε Επίσης

Google Adwords
Digital Marketing

Τι είναι το SEO και τo Google Adwords;

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για την ψηφιακή προβολή μιας ιστοσελίδας, καθώς και μερικά παραδείγματα. Tι είναι το SEO (search engine optimization); Είναι οι διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, το περιεχόμενο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας,

directory-1161965_1280
Digital Marketing

Τι είναι καλύτερο για το SEO Greeklish vs Ελληνικά URL

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Greeklish vs Ελληνικά, Empire vs Rebels; Batman vs Joker; DC vs Marvel; Σουβλάκι vs Πίτσας; μέσα στο άρθρο αναλύουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.