Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων
Digital Marketing 1

Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι το σύνολο όλων των μεθόδων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτρονική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών ή την ενδυνάμωση του brand name μιας επιχείρησης. Μια ιστοσελίδα ή ένα eshop αποτελεί την ηλεκτρονική εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Όπως, λοιπόν, μια επιχείρηση χρειάζεται ένα σωστό marketing για να αναπτυχθεί, έτσι και μια ιστοσελίδα ή ένα eshop.

Στην Enter GWD αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων και προώθηση eshop έχοντας λάβει υπόψιν το ύφος στο οποίο κινείται ή θέλετε να κινηθεί η επιχείρησή σας. Μπορούμε να χωρίσουμε το Digital Marketing σε 4 υπηρεσίες (Google SEO, Google Adwords, Social Media, Email Marketing), οι οποίες παρέχονται χωριστά ή όλες μαζί.
Η ιδανική προώθηση και ενίσχυση του brand name κάθε επιχείρησης είναι ο αρμονικός συνδυασμός τους. Έτσι επιτυγχάνετε κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας καθώς οι παλιοί ή νέοι επισκέπτες/πελάτες σε οποιαδήποτε σχετική αναζήτηση και να κάνουν στη google, σε social media, στα email τους, εμφανίζεστε παντού.

Digital Marketing - Google SEO

Προώθηση ιστοσελίδων | Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Βασικά στοιχεία προώθησης ιστοσελίδας

Με την επίτευξη του στόχου Google SEO η ιστοσελίδα ή το e-shop εμφανίζεται στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Ο όρος “προώθηση ιστοσελίδων και E-shop” – ”Google SEO” (Search Engine Optimization) σημαίνει το σύνολο όλων των εργασιών, μηχανισμών και τεχνικών που εφαρμόζονται σε μια ιστοσελίδα ώστε να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης Google σε στοχευμένες λέξεις κλειδιά, σχετικές με τον κλάδο κάθε επιχείρησης.
To SEO έχει στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα ή το E-shop και κατ’ επέκτασίν την αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων και υπηρεσιών.

Στον κόσμο του διαδικτύου όλοι μάχονται να κατακτήσουν την πρωτιά …
Ο δρόμος για την ανάδειξη είναι δύσκολος …

Αν ρωτάτε γιατί πρέπει να εφαρμόσετε SEO στην ιστοσελίδα σας, η απάντηση είναι απλή.
Τι νόημα έχει μια σωστά δομημένη και άριστα σχεδιασμένη ιστοσελίδα που δεν φαίνεται πουθενά;
Μάλλον κανένα. Με τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας Google SEO επιτυγχάνετε μια καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης, καθώς συνεχίζεται την προσπάθεια για την κατάκτηση μιας από τις πρώτες θέσεις σε στοχευμένες λέξεις κλειδιά.
Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και σωστή στρατηγική από την αρχή. Απαιτεί συνεχή παρακολούθηση, μοναδικό περιεχόμενο, εύκολη δομή ιστοσελίδας, στοχευμένες λέξεις κλειδιά και προσεκτική μελέτη του ανταγωνισμού.

Προώθηση E-shop | Βελτιστοποίηση E-shop

Ένα eshop (ηλεκτρονικό κατάστημα) αποτελεί μια ηλεκτρονική επιχείρηση που παρουσιάζει και πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες. Το σημείο που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία είναι η διαφήμιση.
Η προώθηση eshop πρέπει να γίνεται μετά από σωστή μελέτη του ανταγωνισμού και των αναγκών της ιστοσελίδας.
Η Enter GWD αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση Eshop στη μηχανή αναζήτησης Google ξεκινώντας από τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της google. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε τεχνικές για αύξηση της παρουσίας στο διαδίκτυο και της επισκεψιμότητας στο eshop.
Τέλος, σε κάθε e-shop που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε ώστε ο πελάτης να εκτελέσει γρήγορα και εύκολα της αγορά του. Έτσι επιτυγχάνετε αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων της επιχείρησής σας από παλιούς κα νέους πελάτες.

Βασικά στοιχεία προώθησης e-shop

Digital Marketing - Καμπάνιες Google AdWords

Βασικά στοιχεία διαφήμισης Google AdWords

Είναι ένα μέσο προώθησης που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ανάλογα με τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν. Μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θα ξοδεύεται κάθε ημέρα και η χρέωση γίνεται με το κλικ όχι με τις εμφανίσεις.
Η προβολή μιας επιχείρησης μέσω Google Adwords είναι η πιο άμεση μέθοδος προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών σας. Οι δαιφημιστικές καμπάνιες 
Google Adwords φαίνονται στο πάνω ή στο κάτω μέρος σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης.
Η Enter GWD αναλαμβάνει τη δημιουργία και διαχείριση καμπάνιας
Google Adwords, τη σωστή στόχευση και εμφάνιση των διαφημίσεων, τον έλεγχο προϋπολογισμού, την έκδοση μηνιαίων στατιστικών και διαμορφώνει το κατάλληλο επιχειρηματικό πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Πολλές επιχειρήσεις επιθυμούν να εφαρμόζουν μόνες του τη διαχείριση Google Adwords. Στην περίπτωση αυτή στήνουμε την καμπάνια και σας παρέχουμε πρόσβαση.

Digital Marketing - Διαχείριση Social Media

Τα Social Media χρησιμοποιούνται για επικοινωνία, ψυχαγωγία και ενημέρωση, αλλά έχουν εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης. Η διαφήμιση και η προώθηση μέσο Social Media αν και ακούγεται αρκετά εύκολη διαδικασία θέλει σωστή σχεδίαση και μεθοδικότητα.
Η Enter GWD αναλαμβάνει την προώθηση και διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter, pinterest, instagram, youtube) με στόχο την προβολή και την ενίσχυση του Brand Name της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες καμπάνιες, προωθούμε την επιχείρησή σας σε συγκεκριμένο κοινό, ανάλογα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Στόχος διαχείρισης Social Media

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας πρωτότυπης και αναβαθμισμένης στρατηγικής, προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. Κάθε επιχείρηση είναι απαραίτητο πλέον να έχει μια σωστή παρουσία στα Social Media, κάνοντας κατανοητό στον πελάτη το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρει. Βέβαια μην ξεχνάμε μια επαγγελματική σελίδα Social Media για να είναι αποτελεσματική πρέπει συνεχώς να ενημερώνεται.

Στην Enter GWD επιτυγχάνουμε:

  • Ενίσχυση του Brand name και της ηλεκτρονική σας προβολής
  • Αύξηση επισκεψιμότητας σε σελίδες Social Media και σε ιστοσελίδα ή e-shop
  • Αύξηση Likes, shares, σχόλια, μηνύματα
  • Αύξηση πωλήσεων της επιχείρησής σας
  • Άμεση σύνδεση με μια καλύτερη θέση στη μηχανή αναζήτησης Google

Στόχος διαχείρισης Facebook

Η διαχείριση επαγγελματικής σελίδας στο Facebook μπορεί να αφορά μια απλή σελίδα ή ένα e-shop. Και στις 2 περιπτώσεις φροντίζουμε οι δημοσιεύσεις, το περιεχόμενο και τα γραφιστικά που θα αναρτηθούν να είναι πρωτότυπα και κατανοητά. Στην Enter GWD αναλαμβάνουμε τη διαχείριση Facebook με σκοπό τη συνεχή αύξηση των followers, των likes, shares, των σχολίων και μηνυμάτων ώστε να επιτύχουμε σταθερή άνοδο της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων της επιχείρησής σας.

Έχετε e-shop και θέλετε να βλέπουν οι επισκέπτες τα προϊόντα και μέσα από τη σελίδα στο facebook;
Αν η απάντηση είναι ναι, τότε έχετε τη δυνατότητα να εισάγεται κάποια ή όλα τα προϊόντα σας στο facebook. Σε κάθε προϊόν εμφανίζονται πληροφορίες, φωτογραφίες, τιμή, αλλά και link που μπορεί να οδηγεί τον πελάτη κατευθείαν στο e-shop για να ολοκληρώσει την παραγγελία του.

Βασικά στοιχεία διαχείρησης Social Media

Βασικά στοιχεία διαχείρισης Facebook

Digital Marketing - E-mail Marketing
Βασικά στοιχεία E-mail Marketing

Με τον όρο Email Marketing εννοούμε τη μαζική αποστολή email με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μιας επιχείρησης. Στην Enter GWD υλοποιούμε μια κατάλληλη δομή περιεχομένου, εικόνων και βίντεο μοντέρνα και κατανοητή για το χρήστη.
Λαμβάνοντας υπόψιν το ύφος κάθε επιχείρησης προχωράμε στη σωστή σχεδίαση και τελικά σε δοκιμαστική αποστολή.
Τέλος, ολοκληρώνουμε τη διαδικασία αποστέλοντας το email μαζικά σε πολλές ηλεκτρονικές διευθύνσεις που έχουμε λάβει νόμιμα από τον πελάτη μας.