Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων
Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Σα γραφιστικά περιλαμβάνονται αρκετές υπηρεσίες. Ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας αποτελεί ένα σύνολο γραφιστικών υπηρεσιών που διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Περιλαμβάνει όλες ή μερικές από τις παρακάτω υπηρεσίες.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Σχεδιασμός λογότυπου - Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Το λογότυπο ή αλλιώς το εμπορικό σήμα αντιπροσωπεύει το προφίλ κάθε επιχείρησης, τη δράση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει. Αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο πιθανός πελάτης και θα αποτυπωθεί στη μνήμη του.
Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο, με σημείο αναφοράς την πρωτοτυπία και την άμεση προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρετε, θα τραβήξει αμέσως την προσοχή του πελάτη που πραγματικά ενδιαφέρεται.

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ένα λογότυπο είναι:

 • Να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και να είναι απλό
  Ένα λογότυπο θα πρέπει να σχεδιάζεται με γνώμονα τη μοναδικότητα. Μια έξυπνη, πρωτότυπη και δυναμική ιδέα, μπορεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Κοινότυπα και φορτωμένα λογότυπα υπάρχουν πολλά. Η απλότητα μπορεί να κάνει ένα λογότυπο να διαφοροποιηθεί.
 • Να είναι καλοσχεδιασμένο και κατανοητό
  Ένα δυνατό Brand Name επιβάλλει σωστό και λιτό σχεδιασμό, χωρίς υπερβολές σε σχέδια και γράμματα. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντιπροσωπεύει επάξια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
 • Να αναδεικνύει σωστά τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας
  Στόχος κάθε σήματος είναι η σωστή οπτική επικοινωνία με τον πιθανό πελάτη. Ένα λογότυπο θα πρέπει να ξετυλίγει το προφίλ και τη δράση της επιχείρησής σας με τρόπο τέτοιο ώστε να ωθεί τον καταναλωτή να μάθει περισσότερα για εσάς.
 • Να κατέχει ξεχωριστή υπόσταση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα
  Ισχυρό Brand Name συνεπάγεται ξεχωριστή και δυνατή υπόσταση σε έντυπα (επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, γιγαντοεκτυπώσεις) και ηλεκτρονικά μέσα (ιστοσελίδες, e-shop, apps, blog, social media).

Έντυπη διαφήμιση

Επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες μπορεί να αποτελέσουν ένα δυνατό εργαλείο marketing. Αποτελούν την πρώτη εντύπωση που θα δώσετε στους πιθανούς πελάτες σας. Μια καλοσχεδιασμένη κάρτα, δομημένη και εκτυπωμένη άψογα, σε ένα ιδιαίτερο χαρτί δεν θα περάσει απαρατήρητη. Η Enter GWD αναλαμβάνει τη σχεδίαση και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών και σας προτείνει λύσεις ώστε οι επαγγελματικές κάρτες σας να ξεχωρίσουν.
Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης σε ειδικό χαρτί που μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα  χαρτιών.

Διαφημιστικά Φυλλάδια

Η έντυπη διαφήμιση αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο marketing αν διαμορφωθεί και προωθηθεί προσεκτικά. Η Enter GWD αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προφίλ, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.
Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό …
Σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή τοποθέτηση του κάθε στοιχείου πάνω στο έντυπο. Τι θα καταλαμβάνει περισσότερο και τι λιγότερο χώρο. Έτσι μόνο, ένα διαφημιστικό φυλλάδιο θα επιτύχει το στόχο του και θα προσελκύσει τον πελάτη που πραγματικά ενδιαφέρεται.

Φάκελοι / Επιστολόχαρτα / Συνταγολόγια / Μπλοκ Σημειώσεων

Στη εταιρική ταυτότητα μπορεί να συμπεριληφθούν φάκελοι, επιστολόχαρτα, συνταγολόγια, μπλόκ σημειώσεων, ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρησής σας. Στην Enter GWD αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση στις διαστάσεις και στην υφή χαρτιού που επιθυμείτε.

Ετικέτες / Συσκευασίες

Ο σχεδιασμός ετικέτας και συσκευασίας μπορεί να συμπεριληφθούν στην εταιρική ταυτότητα καθώς για πολλούς κλάδους (π.χ. οινοποιεία) αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για το brand της επιχείρησής τους.

Πολυσέλιδα Έντυπα

Τα πολυσέλιδα έντυπα χρησιμοποιούνται για εταιρική παρουσίαση, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, portfolio εργασιών, καταλόγους καταστημάτων και χώρων εστίασης. Η Enter GWD σχεδιάζει και στη συνέχεια εκτυπώνει πολυσέλιδα έντυπα σε χαρτί και βιβλιοδεσία της επιλογής σας.

Εκτυπώσεις

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση σε αυτοκόλλητο, μουσαμά, καμβά σε διαστάσεις της επιλογής σας. Για έτοιμα σχέδια σε διακόσμηση σπιτιού, γραφείου και επιχειρήσεων μπορείτε να δείτε στο stickerbox.gr.

Σε ποιές κατηγόριες στο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας & λογότυπου ειδικευόμαστε

Λογότυπο & Εταιρική Ταυτότητα