Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «e-λιανικό» επιδότηση κατασκευή eshop με 5.000 ευρώ

e-λιανικό

Η πανδημία του Covid 19 έχει φέρει τα πάνω κάτω, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε όλες τις επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

Η Ελληνική Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησαν το πρόγραμμα «e-λιανικό» που επιδοτεί έως 5.000 ευρώ για την δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop). Μπορεί να δείτε και να κατεβάσετε την Προδημοσίευση από εδώ.

Η επιδότηση αφορά την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων ή την αναβάθμιση προϋπαρχόντων, αρκεί να έχουν τεθεί έστω και μια ημέρα σε αναστολή από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής. Πρέπει να διαθέτουν αντίστοιχο ΚΑΔ λιανικής πώλησης.

Ως βασικό κριτήριο αξιολόγησης των υφιστάμενων επιχειρήσεων ορίζεται η μείωση του κύκλου εργασιών 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο κύκλο εργασιών 4ου τριμήνου έτους 2019. Η μείωση πρέπει σε ποσοστό να είναι μεγαλύτερη ή ίση του 20%. Το κριτήριο δεν θα εφαρμοστεί στις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η προθεσμία για την υποβολή των φακέλων και την ολοκλήρωση εργασιών είναι 45 ημέρες από την επίσημη έναρξη του προγράμματος.

Στην Enter GWD σε συνεργασία με την Doric Business Harmony αναλαμβάνουμε τη διαδικασία διεκπεραίωσης για τη συλλογή και τη δημιουργία του φακέλου, την ανάπτυξη και κατασκευή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ή την αναβάθμιση τους.

5/5

Διαβάστε Επίσης

directory-1161965_1280
Digital Marketing

Τι είναι καλύτερο για το SEO Greeklish vs Ελληνικά URL

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Greeklish vs Ελληνικά, Empire vs Rebels; Batman vs Joker; DC vs Marvel; Σουβλάκι vs Πίτσας; μέσα στο άρθρο αναλύουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.