Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή E-shop με WordPress και WooCommerce

Κατασκευή E-shop με WordPress

Η κατασκευή E-shop με WordPress και WooCommerce είναι ίσως από τις πιο σύγχρονες και οικονομικές λύσης. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι είναι το WooCommerce και πως συνεργάζεται με το WordPress.

Τι είναι το WooCommerce;

Το Woocommerce είναι ένα πρόσθετο (Plugin) που επεκτείνει τις δυνατότητες του  WordPress σε eCommerce (Ηλεκτρονικό κατάστημα – Εshop). Η κατασκευή E-shop σε συνδυασμό του WordPress και του WooCommerce εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Με το WooCommerce η διασύνδεση με Skroutz και BestPrice γίνεται πανεύκολα. Επίσης με το WooCommerce η διασύνδεση με Τράπεζες και PayPal, είναι μια διαδικασία αρκετά εύκολη.  Μπορούμε να ρυθμίσουμε συγκεκριμένους τρόπους αποστολής και πληρωμής βάση την τοποθεσίας του εκάστοτε πελάτη.

Πραγματικά οι δυνατότητες με το WordPress και το WooCommerce ειναι αμέτρητες.

Δημιουργία E-shop με WordPress και WooCommerce

Η Enter GWD σχεδιάζει μοναδικά E-shop χρησιμοποιώντας το WordPress και το WooCommerce. Σχεδιάζουμε Custom Themes και Plugins για την επέκταση του WordPress και του WooCommerce για ειδικές περιπτώσεις.

Η διαχείρηση περιεχομένου γίνεται με πολύ απλά βήματα κερδίζοντας χρόνο στον επιχειρηματία. Υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης με ERP και CRM συστήματα κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η σύνδεση αυτή είναι ο συγχρωνισμός αποθήκης με το ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαθεσιμότητα προιόντων, προτεινόμενη τιμή,  ανανέωση εικόνων και χαρακτηριστικά προιόντων.
Οι δυνατότητες διασύνδεσης με ERP και CRM μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας.

Έχοντας άριστη γνώση σε όλη τη δομή του WordPress και του WooCommerce  το τελικό αποτέλεσμα είναι η κατασκευή e-shop με άριστο τεχνικό τομέα και εύχρηστο προς τον υποψήφιο επισκέπτη – πελάτη.

Αν σας ενδιαφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δείτε εδώ

5/5

Διαβάστε Επίσης

directory-1161965_1280
Digital Marketing

Τι είναι καλύτερο για το SEO Greeklish vs Ελληνικά URL

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Greeklish vs Ελληνικά, Empire vs Rebels; Batman vs Joker; DC vs Marvel; Σουβλάκι vs Πίτσας; μέσα στο άρθρο αναλύουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.