Κατασκευή E-shop με WordPress και WooCommerce

Κατασκευή E-shop με WordPress

Η κατασκευή E-shop με WordPress και WooCommerce είναι ίσως από τις πιο σύγχρονες και οικονομικές λύσης. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι είναι το WooCommerce και πως συνεργάζεται με το WordPress.

Τι είναι το WooCommerce;

Το Woocommerce είναι ένα πρόσθετο (Plugin) που επεκτείνει τις δυνατότητες του  WordPress σε eCommerce (Ηλεκτρονικό κατάστημα – Εshop). Η κατασκευή E-shop σε συνδυασμό του WordPress και του WooCommerce εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Με το WooCommerce η διασύνδεση με Skroutz και BestPrice γίνεται πανεύκολα. Επίσης με το WooCommerce η διασύνδεση με Τράπεζες και PayPal, είναι μια διαδικασία αρκετά εύκολη.  Μπορούμε να ρυθμίσουμε συγκεκριμένους τρόπους αποστολής και πληρωμής βάση την τοποθεσίας του εκάστοτε πελάτη.

Πραγματικά οι δυνατότητες με το WordPress και το WooCommerce ειναι αμέτρητες.

Δημιουργία E-shop με WordPress και WooCommerce

Η Enter GWD σχεδιάζει μοναδικά E-shop χρησιμοποιώντας το WordPress και το WooCommerce. Σχεδιάζουμε Custom Themes και Plugins για την επέκταση του WordPress και του WooCommerce για ειδικές περιπτώσεις.

Η διαχείρηση περιεχομένου γίνεται με πολύ απλά βήματα κερδίζοντας χρόνο στον επιχειρηματία. Υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης με ERP και CRM συστήματα κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η σύνδεση αυτή είναι ο συγχρωνισμός αποθήκης με το ηλεκτρονικό κατάστημα, η διαθεσιμότητα προιόντων, προτεινόμενη τιμή,  ανανέωση εικόνων και χαρακτηριστικά προιόντων.
Οι δυνατότητες διασύνδεσης με ERP και CRM μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες σας.

Έχοντας άριστη γνώση σε όλη τη δομή του WordPress και του WooCommerce  το τελικό αποτέλεσμα είναι η κατασκευή e-shop με άριστο τεχνικό τομέα και εύχρηστο προς τον υποψήφιο επισκέπτη – πελάτη.

Αν σας ενδιαφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δείτε εδώ

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας. Είναι δωρεάν!

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις μπορείς να κάνεις απεγγραφή.
Μάθε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου.

Διαβάστε Επίσης

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress
Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Το WordPress είναι ένα CMS ( Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης περιεχόμενου). Με απλά λόγια, είναι ένα λογισμικό βασισμένο στην PHP που μας επιτρέπει να ανεβάζουμε και να διαχειριζόμαστε το υλικό …

Περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.

Θέλεις μια μοναδική ιστοσελίδα για την επιχείρηση σου? 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Περισσότερα..