Κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Η Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress αποτελεί μονόδρομο για οικονομικές, γρήγορες και αξιόπιστες ιστοσελίδες. Αυτό διότι υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα που το υποστηρίζει συνεχώς, είναι opensource που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφάνεια ως προς τον πυρήνα του και κάνει εύκολη τη διαχείρηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας από κάθε χρήστη.

Τι είναι το WordPress;

Το WordPress είναι ένα CMS ( Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης περιεχόμενου). Με απλά λόγια, είναι ένα λογισμικό βασισμένο στην PHP που μας επιτρέπει να ανεβάζουμε και να διαχειριζόμαστε το υλικό μας. Αυτό με τη σειρά του φορτώνει τις σελίδες σε μορφή HTML CSS & JAVASCRIPT στο Internet. Έτσι δεν χρειάζεται να γράψουμε χειροκίνητα κώδικα σε HTML CSS & JAVASCRIPT.

Με μια εγκατάσταση WordPress μπορούμε να παρουσιάζουμε το υλικό μας στο Internet με την ίδια ευκολία που θα γράφαμε στο Word.

Εκτός από την εύκολη εισαγωγή και διαχείριση υλικού, το WordPress διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με  “Θέματα” (Themes). Αυτά είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση της ιστοσελίδας και  σε κάποιες περιπτώσεις επεκτείνουν τις δυνατότητες του.

Τα προσθετά (plugin) επεκτείνουν τις δυνατότητες του WordPress. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες προσθετά στο αποθετήριο (repository) του WordPress.

Το WordPress, εκτός του ότι είναι μακράν το απλούστερο CMS για να ξεκινήσει ένας αρχάριος χρήστης, είναι επίσης το ιδανικό CMS για τη δημιουργία ενός blog.

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress

Η Enter GWD σχεδιάζει μοναδικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το WordPress  και της δυνατότης του. Σχεδιάζουμε Custom Themes και Plugin για ειδικές περιπτώσεις. Έχοντας άριστη γνώση σε όλη τη δομή του WordPress  το τελικό αποτέλεσμα ειναι ταχύτατες και εύκολες ιστοσελίδες στη χρήση και τη διαχείρησή τους.

Αν σας ενδιαφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για την ιστοσελίδα σας δείτε εδώ

5/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on print
Share on email

Διαβάστε Επίσης

Google Adwords
Digital Marketing

Τι είναι το SEO και τo Google Adwords;

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για την ψηφιακή προβολή μιας ιστοσελίδας, καθώς και μερικά παραδείγματα. Tι είναι το SEO (search engine optimization); Είναι οι διαδικασίες βελτιστοποίησης στη δομή, το περιεχόμενο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας ιστοσελίδας,

directory-1161965_1280
Digital Marketing

Τι είναι καλύτερο για το SEO Greeklish vs Ελληνικά URL

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Greeklish vs Ελληνικά, Empire vs Rebels; Batman vs Joker; DC vs Marvel; Σουβλάκι vs Πίτσας; μέσα στο άρθρο αναλύουμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή και γιατί.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 211 400 80 28.