Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Η κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress αποτελεί μονόδρομο για οικονομικές, γρήγορες και αξιόπιστες ιστοσελίδες. Αυτό διότι υπάρχει πολύ μεγάλη κοινότητα που το υποστηρίζει συνεχώς, είναι opensource που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφάνεια ως προς τον πυρήνα του και κάνει εύκολη τη διαχείρηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας από κάθε χρήστη.

Τι είναι το WordPress;

Το WordPress είναι ένα CMS ( Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης περιεχόμενου). Με απλά λόγια, είναι ένα λογισμικό βασισμένο στην PHP που μας επιτρέπει να ανεβάζουμε και να διαχειριζόμαστε το υλικό μας. Αυτό με τη σειρά του φορτώνει τις σελίδες σε μορφή HTML CSS & JAVASCRIPT στο Internet. Έτσι δεν χρειάζεται να γράψουμε χειροκίνητα κώδικα σε HTML CSS & JAVASCRIPT.

Με μια εγκατάσταση WordPress μπορούμε να παρουσιάζουμε το υλικό μας στο Internet με την ίδια ευκολία που θα γράφαμε στο Word.

Εκτός από την εύκολη εισαγωγή και διαχείριση υλικού, το WordPress διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με  «Θέματα» (Themes). Αυτά είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση της ιστοσελίδας και  σε κάποιες περιπτώσεις επεκτείνουν τις δυνατότητες του.

Τα προσθετά (plugin) επεκτείνουν τις δυνατότητες του WordPress. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες προσθετά στο αποθετήριο (repository) του WordPress.

Το WordPress, εκτός του ότι είναι μακράν το απλούστερο CMS για να ξεκινήσει ένας αρχάριος χρήστης, είναι επίσης το ιδανικό CMS για τη δημιουργία ενός blog.

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

Η Enter GWD σχεδιάζει μοναδικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το WordPress  και της δυνατότης του. Σχεδιάζουμε Custom Themes και Plugin για ειδικές περιπτώσεις. Έχοντας άριστη γνώση σε όλη τη δομή του WordPress  το τελικό αποτέλεσμα ειναι ταχύτατες και εύκολες ιστοσελίδες στη χρήση και τη διαχείρησή τους.

Αν σας ενδιαφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για την ιστοσελίδα σας δείτε εδώ

Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress
Αξιολόγηση: 4.5 αστέρια από 22 χρήστες
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on print
Share on email

Σας άρεσε αυτό το άρθρο;
Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας. Είναι δωρεάν!

Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις μπορείς να κάνεις απεγγραφή.
Μάθε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου.

Διαβάστε Επίσης

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας ή στατικής ιστοσελίδας

Κατασκευή δυναμικής ή στατικής ιστοσελίδας. Τι είναι καλύτερο η κατασκευή δυναμικής ή στατικής ιστοσελίδας για την προβολή μιας επιχείρησης και ποιές είναι οι διάφορες της δυναμικής και στατικής ιστοσελίδας.

Περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η Enter-GWD δημιουργεί την καλύτερη διαδικτυακή εικόνα για την επιχείρηση σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. Περισσότερα..